Начало Обучение Еразъм+

Обучение Еразъм+

    

Мислил ли си за обучение в чужбина?

Технически Университет Варна чрез  Програма „Еразъм +“ може да превърне тази твоя мечта в реалност!
Програмата ти дава възможност да прекараш до 12 месеца, обучавайки се в избран от теб чуждестранен  университет.
А можеш да я използваш и за практика в престижни фирми!
Имаш проблеми с езика и смяташ, че това може да бъде пречка?
Програмата ти осигурява солиден месечен грант, с който да покриваш разходите си по време на мобилността в различни Европейски университети.
Назначено по програмата „buddy“ ще ти помогне през твоите първи дни на новото място! Възползвай се!  Учи!   Пътувай!   Опознавай!          
Намери ни в НУК, стая 327 и промени живота си!

Всички студенти от ТУ-Варна,  завършили успешно учебната година, както и в период  до 1 година след дипломирането им,  могат да бъдат обучавани, или да провеждат стаж  в над 84 партниращи ни европейски университети и компании в 23 държави.  Финансирането е по Програма „Еразъм+“ и е в размер от 470 до 720 евро месечно.  Изисква се владеене на английски език на ниво не по-ниско от В1, или езика на страната домакин.

Студентите обучаващи се в специалностите Корабоводене, Корабни машини и механизми, както и Корабна електротехника при осъществяване на своите плавателни стажове могат да бъдат финансирани, по същата програма веднъж, за по 3 месеца всяка учебна година,като гранта е в размер от 670 до 720 евро месечно.  За целта ТУ Варна си партнира с 6 менингови компании, с офиси в гр. Варна.

За повече информация:

- интернет сайта на ТУ-Варна  –  Международна дейност  –  ERASMUS+

- стая 327 – НУК  /Еразъм офис/,  е Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ,  инж. Сергей Димитров,  тел. 0878 148 137,  052 383 538

към страницата на ЕРАЗЪМ+ >>>